Dit doet Valleilaan voor uw uitvaart

Uitvaartverzorging Valleilaan wil voldoen aan hedendaagse verwachtingen en tegelijkertijd oog te hebben voor ontwikkelingen in de samenleving. Op één punt willen wij echter toch graag ‘ouderwets’ blijven. De persoonlijke aandacht voor de nabestaanden stond én staat centraal in onze dienstverlening. Nu en in de toekomst. De keuze voor een uitvaartverzorger is immers een vertrouwenskwestie. Een vertrouwen dat wij nooit mogen en willen beschamen.

Elders verzekerd?
Ook als u elders bent verzekerd, kunnen wij in de meeste gevallen de begrafenis of crematie voor u verzorgen. Er zijn nog maar weinig verzekeringsmaatschappijen die hun verzekerden voorschrijven welke onderneming de uitvaart moet verzorgen. Daarnaast bent u geheel vrij in uw keuze voor een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium. Uitvaartverzorging Valleilaan kan in heel Nederland gebruik maken van deze faciliteiten.

Uitvaartverzorging Valleilaan is dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 033-4944844 voor melding van overlijden en om u bij te staan in deze moeilijke tijd.