Over Valleilaan Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Valleilaan is al heel lang een vertrouwde naam in de regio. Onze goede naam danken we natuurlijk in eerste instantie aan onze medewerkers. Zij zijn betrokken bij de nabestaanden, zowel in emotioneel als organisatorisch opzicht.

Al onze collega’s spelen als hecht team een belangrijke rol; zowel gastdames, verzorgers, chauffeurs en dragers als uitvaartbegeleiders. Het voert te ver om op deze pagina al onze medewerkers te vermelden, maar in ieder geval willen we onze uitvaartverzorgers graag aan u voorstellen. Zij zijn nu eenmaal het vaste aanspreekpunt voor de nabestaanden in de periode na een overlijden. Wij vinden dat belangrijk en vanzelfsprekend omdat de zorg rond een uitvaart niet alleen de plechtigheid betreft.

 

Riena_web

Reina Loots

In o.a. de volgende plaatsen verzorgen wij uitvaarten: Amersfoort, Bilthoven, Doorn, Ermelo, Hoevelaken, Leusden, Maarn, Nijkerk, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Voorthuizen, Woudenberg en Zeist.

Ons werkgebied omvat de gehele provincie Utrecht en een deel van Gelderland, maar ook in andere regio’s verzorgen wij regelmatig uitvaarten. Als iemand bijvoorbeeld in Zeist woont, maar in Groningen begraven wil worden (omdat daar bijvoorbeeld nog een familiegraf is) dan kunnen wij de uitvaart vanzelfsprekend ook geheel verzorgen. U bent geheel vrij in uw keuze voor een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium en u bent dus niet gebonden aan uw eigen woonplaats. Uitvaartverzorging Valleilaan kan in heel Nederland gebruik maken van uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria.